Osim što je potpuno kompatibilan sa AutoCAD-om, progeCAD ide i nekoliko koraka dalje pružajući inovativne mogućnosti za podizanje produktivnosti.

Korištenje progeCAD Explorera
progeCAD Explorer ima slično sučelje kao Windows Explorer, omogučujući pregledavanje i upravljanje elementima svih otvorenih crteža, poput slojeva, blokova, tipove linija, pogleda, korisničkih koordinatnih sustava i stilove teksta.

Istovremeno editiranje više dokumenata
Sa progeCAD-om moguće je istovremeno otvoriti i editirati više od jednog crteža. Također je moguće kopirati i prebacivati elemente iz jednog crteža u drugi.

Editiranje višestrukih elemenata
progeCAD-om je moguće mijenjati većinu obilježja svih odabranih elemenata koristeći samo jedan dijaloški okvir.

Korištenje dijaloškog okvira za prilagođavanje
u progeCAD-u možete pomoću posebnog dijaloškog okvira mijenjati alatne trake, izbornike, prečace na tipkovnici i komandne kratice. To možete koristeći povuci-ispusti metodu za prilagođavanje alatnih traka uključujući padajuće izbornike. Jednostavnom pokaži-i-klikni akcijom možete stvarati nove stavke u izbornicima i prečace tipkovnice - bez potrebe znanja programiranja ili tekstualnoga editiranja.

Izvođenje neogranićenog broja undo i redo (vrati i obnovi)
progeCAD povećava sigurnost mogućnošću neograničenog povratka koraka ili obnove koraka crtanja.

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.

  Unesi svoju e-mail adresu:

  Delivered by FeedBurner

  Picture
  progeCAD upute
  Ovdje se nalaze online upute na hrvatskom jeziku za CAD aplikaciju ProgeCAD. Kako je ProgeCAD baziran na IntelliCAD-u veći dio ovih uputa je primjenjiv i na druge IntelliCAD bazirane aplikacije. S vremenom će se ove upute proširivati (ipak je to velik posao sastaviti priručnik za ovako opširnu aplikaciju) i dopunjavati video uputama. Ukoliko imate problema s funkcijama koje ovdje još nisu objavljene možete mi poslati e-mail s opisom Vašeg problema. Rado ću pomoći!

  Categories

  All
  Početak Rada
  Početak Rada
  Uvod

  Picture
  RITEH d.o.o.
  Program za projektiranje progeCAD omogućuje AutoCAD izgled i osjećaj po 15 puta nižoj cijeni. Najbolji je izbor za inženjere, arhitekte, dizajnere i sve koji trebaju kvalitetan CAD program po pristupačnoj cijeni. Osim progeCAD-a za Windowse, za korisnike Mac računala tu je iCADMac.

  ----------
  ©2009 CAD support center
  impressum
  uvjeti korištenja