Komandna traka je prozor koji se može usidriti a unutar kojeg se upisuju progeCAD komande i ispisuju upiti i druge poruke programa. Za prikazivanje komandne trake odaberite View > Display > Command Bar. Ako je inicijalno prikazana nalazi se usidrena između statusne trake i crteža. Prikazuje tri posljednje linije upita. Moguće je pomaknuti komandnu traku micanjem pomoću miša.
Kada je komandna traka plutajuća, moguće je povlačenjem gornjeg ili donjeg ruba mijenjati broj linija teksta koje se prikazuju. Moguće je usidriti komandnu traku na vrhu ili na dnu crteža.
progeCAD komandna traka
komandna traka na dnu crteža

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.

  Unesi svoju e-mail adresu:

  Delivered by FeedBurner

  Picture
  progeCAD upute
  Ovdje se nalaze online upute na hrvatskom jeziku za CAD aplikaciju ProgeCAD. Kako je ProgeCAD baziran na IntelliCAD-u veći dio ovih uputa je primjenjiv i na druge IntelliCAD bazirane aplikacije. S vremenom će se ove upute proširivati (ipak je to velik posao sastaviti priručnik za ovako opširnu aplikaciju) i dopunjavati video uputama. Ukoliko imate problema s funkcijama koje ovdje još nisu objavljene možete mi poslati e-mail s opisom Vašeg problema. Rado ću pomoći!

  Categories

  All
  Početak Rada
  Početak Rada
  Uvod

  Picture
  RITEH d.o.o.
  Program za projektiranje progeCAD omogućuje AutoCAD izgled i osjećaj po 15 puta nižoj cijeni. Najbolji je izbor za inženjere, arhitekte, dizajnere i sve koji trebaju kvalitetan CAD program po pristupačnoj cijeni. Osim progeCAD-a za Windowse, za korisnike Mac računala tu je iCADMac.

  ----------
  ©2009 CAD support center
  impressum
  uvjeti korištenja