Kako bi mogli koristiti progeCAD potreban je slijedeći softver i hardver:
 • Microsoft® Windows Vista®, Windows XP Professional, Windows XP Professional x64 Edition ili Windows XP Home Edition
 • Intel Pentium procesor (ili brži - sa jednom ili dvije jezgre)
 • 1 gigabyte (GB) RAM memorije za rad u Windows Vista, 512 megabyte (MB) RAM memorije za rad u Windows XP i Windows 2000
 • 1,5 GB slobodnog prostora na tvrdom disku je preporučeno; 300 MB je minimalno potrebno za potpunu unstalaciju, uključujući ogledne datoteke, elektronska dokumentacija i online pomoć
 • Super VGA (800x600) ili viša rezolucija, video adapter i ekran
 • Tipkovnica i miš; ili drugi uređaj za pokazivanje i navigaciju
 • CD-ROM ili DVD pogon za instalaciju sa CD-a ili DVD-a

OPREZ:
Gore navedene specifikacije su minimalno potrebne za rad progeCAD-a. Za propisan rad svih vrsta crtačkih procesa ipak nema garancije. Ovisno o vrsti rada koji je potreban moguće je potrebno imati snažniju sistemsku konfiguraciju od navedene (posebno se preporuča nadogradnju RAM memorije i snažnijeg procesora).

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.

  Unesi svoju e-mail adresu:

  Delivered by FeedBurner

  Picture
  progeCAD upute
  Ovdje se nalaze online upute na hrvatskom jeziku za CAD aplikaciju ProgeCAD. Kako je ProgeCAD baziran na IntelliCAD-u veći dio ovih uputa je primjenjiv i na druge IntelliCAD bazirane aplikacije. S vremenom će se ove upute proširivati (ipak je to velik posao sastaviti priručnik za ovako opširnu aplikaciju) i dopunjavati video uputama. Ukoliko imate problema s funkcijama koje ovdje još nisu objavljene možete mi poslati e-mail s opisom Vašeg problema. Rado ću pomoći!

  Categories

  All
  Početak Rada
  Početak Rada
  Uvod

  Picture
  RITEH d.o.o.
  Program za projektiranje progeCAD omogućuje AutoCAD izgled i osjećaj po 15 puta nižoj cijeni. Najbolji je izbor za inženjere, arhitekte, dizajnere i sve koji trebaju kvalitetan CAD program po pristupačnoj cijeni. Osim progeCAD-a za Windowse, za korisnike Mac računala tu je iCADMac.

  ----------
  ©2009 CAD support center
  impressum
  uvjeti korištenja