Kako bi pokrenuli progeCAD kliknite dvostruko na ikonicu koju je progeCAD prilikom instalacije postavio na radnu površinu, odnosno dvostrukim klikom na datoteku crteža.
Kod svakog pokretanja progeCAD-a na ekranu se pojavljuje savjet dana (na jeziku instalirane verzije). Kako bi u bilo kojem trenutku prikazali savjet dana na ekranu odaberite Help > Tip of the Day. Za sprečavanje pokazivanja savjet dana prilikom pokretanja programa, kliknite na kvačicu za prikazivanje savjeta dana kako bi je maknuli.

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.

  Unesi svoju e-mail adresu:

  Delivered by FeedBurner

  Picture
  progeCAD upute
  Ovdje se nalaze online upute na hrvatskom jeziku za CAD aplikaciju ProgeCAD. Kako je ProgeCAD baziran na IntelliCAD-u veći dio ovih uputa je primjenjiv i na druge IntelliCAD bazirane aplikacije. S vremenom će se ove upute proširivati (ipak je to velik posao sastaviti priručnik za ovako opširnu aplikaciju) i dopunjavati video uputama. Ukoliko imate problema s funkcijama koje ovdje još nisu objavljene možete mi poslati e-mail s opisom Vašeg problema. Rado ću pomoći!

  Categories

  All
  Početak Rada
  Početak Rada
  Uvod

  Picture
  RITEH d.o.o.
  Program za projektiranje progeCAD omogućuje AutoCAD izgled i osjećaj po 15 puta nižoj cijeni. Najbolji je izbor za inženjere, arhitekte, dizajnere i sve koji trebaju kvalitetan CAD program po pristupačnoj cijeni. Osim progeCAD-a za Windowse, za korisnike Mac računala tu je iCADMac.

  ----------
  ©2009 CAD support center
  impressum
  uvjeti korištenja