Zbog progeCAD-ovog podržavanja stotine AutoCAD-ovih komandi vrlo je jednostavan i bezbolan prelazak s AutoCAD-a na progeCAD. Na primjer, kako bi nacrtali liniju koristite komandu line. Za kopiranje linije koristite komandu copy.

Kada se pritisne spacebar ili Enter, aktivira se komanda - poput rada u AutoCAD-u. progeCAD prihvaća specijalne znakove korištene u AutoCAD-u, kao što su filtri točaka (npr., .xy), relativne koordinate (@ simbol), i apostrof (' prefiks) za transparentne komande. progeCAD-ove funkcijske tipke su također slične AutoCAD.ovim.

Zbog sličnosti nije potrebno da AutoCAD korisnik uči nove komande, što znatno olakšava i ubrzava prelazak na progeCAD i pruža trenutnu produktivnost.

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.

  Unesi svoju e-mail adresu:

  Delivered by FeedBurner

  Picture
  progeCAD upute
  Ovdje se nalaze online upute na hrvatskom jeziku za CAD aplikaciju ProgeCAD. Kako je ProgeCAD baziran na IntelliCAD-u veći dio ovih uputa je primjenjiv i na druge IntelliCAD bazirane aplikacije. S vremenom će se ove upute proširivati (ipak je to velik posao sastaviti priručnik za ovako opširnu aplikaciju) i dopunjavati video uputama. Ukoliko imate problema s funkcijama koje ovdje još nisu objavljene možete mi poslati e-mail s opisom Vašeg problema. Rado ću pomoći!

  Categories

  All
  Početak Rada
  Početak Rada
  Uvod

  Picture
  RITEH d.o.o.
  Program za projektiranje progeCAD omogućuje AutoCAD izgled i osjećaj po 15 puta nižoj cijeni. Najbolji je izbor za inženjere, arhitekte, dizajnere i sve koji trebaju kvalitetan CAD program po pristupačnoj cijeni. Osim progeCAD-a za Windowse, za korisnike Mac računala tu je iCADMac.

  ----------
  ©2009 CAD support center
  impressum
  uvjeti korištenja