Osim ovih uputa mnogo podrške koje ćete trebati dok budete koristili progeCAD je specifično za komande koje ćete upotrijebljavati. Za dobivanje trenutnih informacija dok budete radili, koristite slijedeće dodatne izvore informacija:

ToolTips* - kako bi saznali čemu određeni alat na alatnoj traci služi zaustavite pokazivač na ikonici na nekoliko trenutaka, pojavit će se opis alata (ToolTip).

Status bar* - Kako bi dobili detaljnije informacije o nekom alatu zaustavite pokazivač na alatu na nekoliko trenutaka te će se u statusnoj traci (Status bar) na dnu ekrana pojaviti dodatne informacije o alatu.

Online help** - progeCAD online pomoć dostupna je na ekranu kada pritisnete F1 tipku, odaberete komandu iz Help izbornika ili kliknete na znak upitnika u dijaloškom okviru. Online pomoć pruža i dodatne informacije koje nisu sadržane u ovom priručniku, uključujući reference za programiranje koje opisuju kako programirati u LISP-u, SDS-u i DIESEL-u. Reference za programiranje također opisuju kako programirati u VBA.

progeSOFT-ova web stranica: www.progesoft.com

* Ove informacije su dostupne na jeziku instalirane verzije progeCAD-a (talj., engl., njem., rus., kin.)
** Ovaj izvor dodatnih informacija je dostupan na jeziku web stranice progeSOFT-a (kineski, ruski, njemački, engleski, taljanski)

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.

  Unesi svoju e-mail adresu:

  Delivered by FeedBurner

  Picture
  progeCAD upute
  Ovdje se nalaze online upute na hrvatskom jeziku za CAD aplikaciju ProgeCAD. Kako je ProgeCAD baziran na IntelliCAD-u veći dio ovih uputa je primjenjiv i na druge IntelliCAD bazirane aplikacije. S vremenom će se ove upute proširivati (ipak je to velik posao sastaviti priručnik za ovako opširnu aplikaciju) i dopunjavati video uputama. Ukoliko imate problema s funkcijama koje ovdje još nisu objavljene možete mi poslati e-mail s opisom Vašeg problema. Rado ću pomoći!

  Categories

  All
  Početak Rada
  Početak Rada
  Uvod

  Picture
  RITEH d.o.o.
  Program za projektiranje progeCAD omogućuje AutoCAD izgled i osjećaj po 15 puta nižoj cijeni. Najbolji je izbor za inženjere, arhitekte, dizajnere i sve koji trebaju kvalitetan CAD program po pristupačnoj cijeni. Osim progeCAD-a za Windowse, za korisnike Mac računala tu je iCADMac.

  ----------
  ©2009 CAD support center
  impressum
  uvjeti korištenja