UVOD

24/12/2009

0 Comments

 
Ovo je interaktivni online priručnik s uputama za korištenje CAD aplikacije progeCAD. Poglavlja su podijeljena u kategorije kojima se može pristupiti preko izbornika na desnoj strani. Za sastavljanje ovog priručnika korišteni su različiti resursi pomoći kao i vlastito iskustvo u radu s progeCAD-om. Kako je progeCAD vrlo opširan program s mnogo funkcija trajat će dovršenje ovog online priručnika. Kada će biti zgotovljeni u planu je i izrada elektroničke knjige koju će se moći kupiti. Do tada pratite ovu web stranicu i pomognite si u radu s progeCAD-om!


U uvodnom poglavlju dobit ćete pregled nad ključnim progeCAD funkcijama kao i osnovnim konceptima CAD-a (Computer aided design - računalno potpomognuto konstruiranje) koje su primjenjive na progeCAD! U ovom poglavlju naći ćete slijedeće teme:
 • O progeCAD-u i drugim CAD aplikacijama
 • Korištenje AutoCAD komandi u progeCAD-u
 • Usporedba progeCAD-a i CAD-a općenito s ručnim crtanjem
 • Korištenje naprednih CAD mogućnosti
 • Dobivanje dodatnih informacija

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.

  Unesi svoju e-mail adresu:

  Delivered by FeedBurner

  Picture
  progeCAD upute
  Ovdje se nalaze online upute na hrvatskom jeziku za CAD aplikaciju ProgeCAD. Kako je ProgeCAD baziran na IntelliCAD-u veći dio ovih uputa je primjenjiv i na druge IntelliCAD bazirane aplikacije. S vremenom će se ove upute proširivati (ipak je to velik posao sastaviti priručnik za ovako opširnu aplikaciju) i dopunjavati video uputama. Ukoliko imate problema s funkcijama koje ovdje još nisu objavljene možete mi poslati e-mail s opisom Vašeg problema. Rado ću pomoći!

  Categories

  All
  Početak Rada
  Početak Rada
  Uvod

  Picture
  RITEH d.o.o.
  Program za projektiranje progeCAD omogućuje AutoCAD izgled i osjećaj po 15 puta nižoj cijeni. Najbolji je izbor za inženjere, arhitekte, dizajnere i sve koji trebaju kvalitetan CAD program po pristupačnoj cijeni. Osim progeCAD-a za Windowse, za korisnike Mac računala tu je iCADMac.

  ----------
  ©2009 CAD support center
  impressum
  uvjeti korištenja