Picture
BROOMFIELD, CO, 23. prosinac 2009 - MWH Soft, vodeći inovator softvera i tehnologije za projektiranje i simuliranje vodovodne infrastrukture, danas je najavio je svjetsku premjeru novog dodatka za sve svoje vodeće proizvodne linije za planiranje vodovodnih  sustava. Najnoviji dodatak je dostupan za InfoWorks WS te za H2ONET, H2OMAP Water i InfoWater Executive Suite. Ovaj alat daje vodnim komunalijama besprimjernu sposobnosti upravljanja energijom za smanjivanje i troškova energije i smanjenje emisije CO2 dok istovremeno povećava pouzdanost i optimizaciju dizajna.

Znatna energija koja se troši u vodovodnim sustavima gubi se na tri ključna područja: trenje cjevovoda (plus manji gubici na spojevima i fitinzima); kontrolni ventili (npr. smanjivanje tlaka i ventili za održavanje, ventili za kontrolu protoka); i kod slavine potrošača za održavanje minimalnog tlaka. (Gubici na slavinama se računaju kao mrežni čvorovi te uključuju kućansku i ne-kućansku potrošnju i gubici na oštećenjima.)

Sada, po prvi put, MWH Soft dodatak za analizu održivosti vodovodnih mreža čini projektiranje održivih mreža lako dostupnim i pouzdanim, pomažući korisnicima odrediti emisije CO2 kroz rad pumpi te kumulativni ukupni gubitak energije kroz sve elemente u mreži od izvora do potrošača. Sveobuhvatan alat za vizualizaciju označava bojama te elemente prema njihovom ukupnom utjecaju na okoliš, pružajući tako jasan i trenutan pregled problema i prioriteta. Korisnici mogu također jednostavno usporediti višestruke alternativne mrežne konfiguracije, ocjenjujući mreže od najmanje efikasnih do najefikasnijih, označavajući područja s najvećim potencijalom unapređenja, te trenutnim identificiranjem potencijala za optimizaciju pumpi/ventila i buduće uštede energije.

"Ovaj revolucionaran dodatak će zajednici naših korisnika pomoći da daju važan doprinos svijetu konstantnim razvojem, energetskoj optimizaciji i programima obnove," rekao je Andrew Brown, EMEA regionalni menadžer za MWH Soft. "Mi smo poslušali zabrinutost inženjerske zajednice o projektiranju sistema koji su održivi i manje opterećuju okoliš. Uvjereni smo da smo isporučili snažno riješenje koje će pomoći našim korisnicima pronaći najbolji dizajn u najkraćem vremenu - i dobiti svoje konkurentno mjesto na svjetskom tržištu."

"Ponosni smo što simultano unaprijeđujemo superiornu InfoWorks WS proizvodnu liniju, H2ONET, H2OMAP Water i InfoWater s ovom vitalnom tehnološkom nadogradnjom, znajući da čini trenutno razliku u životima ljudi, zajednice i društvu," rekao je Paul F. Boulos, predsjendik i COO MWH Soft-a. "Mi smo razvili ovaj alat za izračunavanje CO, koji je najbolji u svojoj klasi, kako bi učinili upravljanje energetskom efikasnošću jednostavnim, najsnažnijim odabirom s najvišim povratom funte-za-funtu - daleko nadmašujući konkurentne ponude. Održivost jasno reflektira našu opredijeljenost da pružamo našim korisnicima superioran, visokovrijedan softver koji im pomaže da osnaže, zaštite, održe i optimiraju svoje hidrauličke infrastrukture s maksimalnom uštedom energije i troškova."

Cijene i dostupnost
Novi dodatak za održivost vodovodnih mreža za InfoWorks WS proizvodnu liniju, H2ONET, H2OMAP Water i InfoWater Executive Suite je sada širom svijeta dostupan kao pretplata. Pretplaćeni članovi ga odmah mogu besplatno preuzeti direktno sa www.mwhsoft.com ili www.wallingfordsoftware.com. MWH Soft pretplatni program je jednostavan program korisničke podrške i održavanja softvera koji osigurava dugovječnosti i korisnost MWH Soft proizvoda. Pretplaćenim članovima daje trenutni pristup novim funkcijama čim su razvijene, zajedno s automatskim ažuriranjem softvera i nadogradnjama.

O MWH Soft
MWH Soft je svjetski predvodnik u softveru i profesionalnim rješenjima za modeliranje, simulaciju i upravljanje hidrauličkim infrastrukturama oblikovane da zadovoljavaju tehnološke potrebe vodnih, odvodnih i protu-poplavnih komunalija, državnih agencija, inženjerskih organizacija i akademskih institucija širom svijeta. Sa uredima u sjevernoj Americi, Europi i Azijskom Pacifiku, MWH Soft proizvodne linije podržava tisuće inženjera da konkurentno projektiraju, upravljaju, dizajniraju, štite, održavaju i rade sa visoko efikasnim i pouzdanim sistemima infrastrukture.

Za više informacija zovite MWH Soft na +1 626-568-6868 ili posjetite www.mwhsoft.com.

Izvor: Materijali korišteni u novinskim obavijestima često su dostavljene iz vanjskih izvora i korišteni (ili prevedeni) kakvi jesu izvorni.
 
Add-on za izvoz iz ArchiCAD 12 i ArchiCAD 13 u Artlantis 2 i Artlantis 3 je sada dostupan ovdje. Molim preuzmite ovaj posljednji dodatak za povećanje kvalitete i jednostavnosti upotrebe.